De Herberg

Homo-bisschop bij inauguratie Obama

    door Bram, 12/01/2009 18:36. #30856. 4 reacties, laatste

Deze website is niet bedoeld voor politiek overleg. Maar deze keer wil ik mijn grote bewondering toch niet voor me houden.

Ik lees op nu.nl:
"Een homoseksuele bisschop zal zondag de feestelijkheden rond de inauguratie van de komende Amerikaanse president Barack Obama in Washington inluiden."

Wat een lef!Veranderende situaties vragen nu eenmaal andere vertegenwoordigers.
Volgens mij gaan we een enerverende tijd tegemoet.
Een tijd waarin het onmogelijke mogelijk wordt.
Deze bisschop zet de trent.


Ik bedoel natuurlijk: wat een lef van Obama om juist voor deze bisschop te kiezen. Waarbij ik niet af wil doen van de moed van de bisschop om voor zijn geaardheid uit te komen.


Ik kan me voorstellen Bram dat je dit wilt delen. Dit fantastische nieuws mag toch gerust besproken worden in de Herberg!
Ik heb zeer veel bewondering voor Bisschop Gene Robinson, die al heel wat te verduren heeft gehad. Gehuwd, 2 kinderen, gescheiden en nu gehuwd met Mark Andrews.
Tijdens zijn Bisschopswijding droeg hij een kogelvrij vest. Door collega Bisschoppen zwart gemaakt als zou hij zich met porno bezig houden. Vreselijk wat die man te verduren heeft gehad.
Grote klasse van Obama.
En tevens hulde voor de Bisschop, die ooit zei:'Homorechten zijn net als tandpasta, eenmaal uit de tube, krijg je het er niet meer in'. :-)


Bram, helemaal mee eens dat Obama hiermee laat zien dat hij ook lef heeft.


Reageer

Alle velden zijn verplicht. Je moet een geldig e-mailadres invullen.
Je e-mailadres is niet zichtbaar op de site.
Om spam te voorkomen wordt een bericht met http:// geblokkeerd.

Naam:
E-mail:
Reactie:
 

Plaats zelf een nieuw bericht.