De Herberg

Ont-Stoering

    door Harry, 03/09/2010 11:40. #38398. 5 reacties, laatste


Een tijdje geleden kocht ik voor mezelf een regenjas voor op de fiets.Het was een stoere jas van Noors fabrikaat.Een echte “Stormy Weather”jas, die er voor diende nou eens voor altijd
mooi weer fietser af te worden en ook met zwarte luchten en zware tegenwind de elementen de nek om te draaien.Ik voelde me een beetje een Noorman in die jas.Een onkwetsbare Viking.

En inderdaad het was zwaar weer die dag.Dus met mijn stoere jas aan meldde ik mij bij de afdeling Urologie.Tja.. het moest even gebeuren.Wat moet dat moet.Geen vuiltje aan de lucht.
Niets aan de hand.

Doodgemoedereerd ging ik in de wachtkamer zitten en wenste iedereen vriendelijk goedemorgen.Ik verdiepte mezelf in een artikel over fotografie in een blaadje dat ik tussen de andere blaadjes had gevonden.

.Mijnheer Hoogendinges!? Klonk het vanuit de gang.Ja dat ben ik.Ik liep op de stem af en
ontwaarde een knappe blonde vrouw van mijn leeftijd.Vriendelijk glimlachend schudden wij elkaar de hand.Gaat u maar even in dat hokje en doet u dan even uw broek en onderbroek uit als u wilt.Wat!?..Ze had de deur van het hokje alweer achter me dicht gedaan.

Tjee das ook wat! Wat Nu?..mwprgemnnsttggprrssstkkkrrrhgggr Help!…Één..twee..drie..in godsnaam en ik stapte aan de andere kant het hokje weer uit.Maar nu geheel anders.

Aan de andere kant van de deur stond de blonde vrouw weer die ogenblikkelijk naar mijn knieen keek.Althans dat dacht ik.Gelijk daarna kreeg ik een wat geringschattende blik van haar in mijn ogen.Heb ik dat?

Gaat u maar op die bank liggen en doe uw benen maar over die beugels.Help! Normaal gesproken heb ik nog wel mentale weerstand tegen extreme omstandigheden.Maar nu even niet. Waar is mijn jas?Ik lag daar halfnaakt, ont-stoerd en volslagen kwetsbaar op die bank.Het leek wel of die vrouw met graagte misbruik maakte van mijn kwetsbaarheid want ze prikte een venijnige prikdinges in mijn plasdinges.Auuwwauw! Tja..tis nogal gevoelig hé..

Éenmaal buiten had ik natuurlijk mijn stoere jas weer aan.Maar nu geheel anders.

Ont-stoering. Bwahh!


Oooooh Harry, ik kan me zo goed voorstellen wat je hebt moeten ondergaan.

Stoer hoor!


Dag Harry,

Met een dikke glimlach je verhaal/ervaring gelezen.
Ja, Har.......weet je ook eens hoe het voelt.
Wij vrouwen hebben daar ervaring mee.;-))

Maar er valt mij iets op. Want elders schreef je: ".....door angstloos te accepteren dat wanneer dat gebeurt,het gewoon gebeurt...."

' Ontstoering '.......oeps.......waar zit je ' stoering ' dan?

Onderbroek aan, broek aan, jas aan! Dáár??

Oké, neem aan dat het voor onderzoek was en je een goede uitslag mag horen.Waar heb je die stoere jas gekocht, Harry? Kan ik ook wel gebruiken.


Harry, had toch je stoere jas aangehouden terwijl je daar moest gaan liggen, dan had je nog half stoer geweest. Kleren maken ten slotte de man.

Waarom zijn gynacologen toch meestal mannen en urologen blijkbaar blonde vrouwen met een venijnige prikdinges? :-)

Ze kunnen toch beter ruilen van plek?Ze kunnen zich nooit verplaatsen in de patiënt.

Maar, Harry, is het goed met je?


Tssszzaljemaargebeuren,armeHarry....
Toch ook wel een beetje zzzpannend hè ?
:-)))


Reageer

Alle velden zijn verplicht. Je moet een geldig e-mailadres invullen.
Je e-mailadres is niet zichtbaar op de site.
Om spam te voorkomen wordt een bericht met http:// geblokkeerd.

Naam:
E-mail:
Reactie:
 

Plaats zelf een nieuw bericht.