Groeiend inzicht

ik begrijp het niet

    door jolanda, 18/05/2008 00:47. #24868. 30 reacties, laatste

mijn vriendin is onlangs blind geworden ze had een tumor in haar hoofd vandaag was ze bij me op bezoek ik zat naast haar ze vertelde me dat ze toch wel verder wilde leven en zonder aanleiding zei ik tegen haar je mag je vasthouden aan rafael. ik wist zelf niet eens wat ik daar mee bedoelde ben het gaan uitzoeken rafael de engel die geneest wat gebeurd hier????


Ik zou me niet druk maken. Gewoon van genieten dat je zo'n mooie ingeving hebt gekregen. Die dingen gebeuren. In mijn optiek zijn dat kadootjes. Dan stond je even open voor de energie die wilde dat die boodschap door jou aan je vriendin werd verteld. Waarschijnlijk door je openheid in je gevoel naar haar toe. Prachtig toch?

Hoe reageerde je vriendin op deze informatie?


lieve linda bedankt voor je reactie we zijn allebij perplex xxxx j


Hi,

Heftig Jolanda, soms gebeuren er van die vreemde dingen...

Hou wel in je achterhoofd dat er misschien niet een letterlijke genezing wordt bedoeld, maar meer een 'geestelijke genezing' in de zin van; dat je vriendin vrede leert hebben met haar situatie.

Het is in ieder geval een hoopvol 'bericht', denk ik.

Groet,
Doriene


dank je wel ik weet niet zo goed wat ik er mee moetheb wel vaker van deze ervaringen mijn zoon noemt me een heks


hey doriene ik begrijp wat je bedoeld heb het er met mijn vriendin over gehad
maar zij ziet dit als een teken aan de wandik ga beter worden alles wat je geloofd is waar word waarheid we zijn scheppende geesten geschapen naar zijn aangezicht delen van hem/haar het komt goed met haar hoe dan ook


Jolanda, als je niet weet wat je er mee moet, moet je er waarschijnlijk niets mee. Als je er iets mee zou moeten zou je dat weten. Ik geloof niet dat je dit serieus moet nemen. Het doet mij onprettig aan dat je je vriendin valse hoop geeft.


beste karel ik denk dat je het niet goed begrijpt ik heb ook tegen mijn vriendin gezegt dat ik dit niet begrijpen dat ik niet weet waar dit vandaan komt.zij ziet diet als een teken aan de wand . ik stimuler haar hier niet in , hoe kan ik ik begrijp het zelf niet ik ben geen jomanda oke en wil het ook niet zijn . er is iets gebeurd en ik begrijp het niet oke bedankt dat je hebt gereageerd.


Ik denk Jolanda dat ik het heel goed begrijp. Een hersentumor en blindheid zijn geen zaken om spirituele spelletje mee te spelen.


hey karel je hebt gelijk ik had mijn mond moeten houden maar het kwam er gewoon uit ik had er geen controlle over nogmaals ik weet niet wat er is gebeurd . het laatste wat ik wil is iemand beinvloeden of zo . als ik in jou ogen iets verkeerd heb gedaan dan spijt me dat dat is niet wat ik wil ben er zelf ook van ondersteboven zoals ik al zei wat gebeurd hier??


Ik ben het met #24878 eens.

Ik zie niet in waarom je excuses zou moeten maken, Jolanda. Spirituele spelletjes vind ik een rare opmerking. Ik zie het spelelement ervan niet.

Maar goed, iedereen krijgt wel ergens een onprettig gevoel van.


dankje wel linda ik voelde me net helemaal beroerd alsof ik iets verkeerds gedaan heb ofzo ik heb hier niet omgevraagd dit is gewoon gebeurd en ik wilde het met iemand delen. ik weet toch ook niet wat er is gebeurd. spelletjes spelen met iemand waar je om geeft dat is een harde beschuldeging
ik ben blij dat je hebt gereageerd dank je wel


Jolanda, ik heb je gelezen en denk dat het niet verkeerd is dat je hier je mond hebt opengedaan.
Je vertelt een ervaring waardoor jezelf in verwarring bent gebracht, zo merk ik.
Misschien is het juist dan wel fijn om wat repons te krijgen van anderen om te kijken of je er zelf wat mee kan.
Dat is ook wat ik hoop voor je.
Ik weet niet wat er met jou gebeurde en je verhaal en je ervaring kan ik niet anders als aannemen zijnde van jou.
Toch ook zie ik bezorgdheid bij Karel, die ik wel deel.
Zou het misschien helpen Jolanda als je er eens op de volgende wijze naar kijkt?
Mag jij wellicht die engel zijn voor je vriendin? Mogen jouw ogen op bepaalde momenten haar het zicht geven? Mag jij voor haar degene zijn waar ze zich af en toe aan vast mag houden?
Ik vermoed dat je vriendin door een hel is gegaan en jij waarschijnlijk met haar. Mooi dat ze haar levenskracht niet heeft verloren en jij haar daarin tot steun mag zijn. Wens jullie beiden een wonderschone vriendschap.lieve carla bedankt voor dit wondermooie comentaar. dit doet zo goed jij bent ook een engel. engel betekend boodschaper van god dank je wel


Lieve Jolanda. Je kan het universum vragen om mensen in je leven te plaatsen die dit begrijpen, zodat je er beter over kan praten. Het hoeft allemaal niet zo zwaarmoedig te zijn. Een forum kan kwetsend zijn. Er zijn verschillende zieleniveau's waar mensen zich op bevinden. In fysiek contact met mensen kun je dat aanvoelen. Op een forum kunnen mensen zich uit onbegrip gekwetst voelen. Zo is het net alsof mensen elkaar aanvallen.

Het zal niet moedwillig zijn, maar het hakt er wel in. Om die reden ben ik zelf een tijd weggeweest van enig forum. Ik krijg gelijk weer de kriebels als ik dit zie.


Bovenstaande posting had ik nog niet gelezen daarnet, was aan het typen.....


Carla is inderdaad een engel :)

Bezorgdheid zal het zijn, dat denk ik ook. Ik deel hem alleen niet. Want er werd helemaal niets gezegd over genezing van blindheid. Rafael kan haar steunen. Wij weten toch niet wat dat betekend? Het is toch mooi dat ze om de steun van een engel mag vragen?


ik begrijp je helemaal bedankt lieve schat super


Hallo Jolanda,

Waarom zou jij 'het' een naam willen geven of er een betekenis aan willen geven?

Het IS er toch? Gewoon.

Succes Trudy X


Ik kan me wel voorstellen dat als je er niets mee heb, en een bepaalde achtergrond hebt, dat het demonisch ofzo klinkt. Ik vind dat jammer.


#24892
:)

Hi wat lief


Geen kriebels krijgen Linda. Zelf denk ik dat een forum niet kwetsend hoeft te zijn en zeker dit forum niet.
Wel zullen er altijd mensen zijn die zich op de een of andere manier geraakt voelen door misschien onbegrip, door misschien niet de reactie waar ze op hopen. Een andere keer zal het zo zijn dat je geraakt bent door veel begrip en kan het je openen tot een dieper niveau in jezelf.
Echter ook wanneer iemand reageert vanuit haar/zijn diepte kan het gebeuren dat je niet hoort wat je zo graag zou willen. Maar het kan, als je er wat verder over doordenkt op enig moment toch een handreiking zijn, ook al zag en voelde je die niet meteen.
Lieve Linda, ik zeg dit nu wel als reactie op jouw kriebels :-), maar bedoel het in het algemeen hoor. Overigens het is ook mijn eigen ervaring.


lieve carla en linda ik heb hier met fijne mensen te doen heb het gevoel dat ik niet zo aleen ben dit voelt zooo goed er zijn geen woorden die ik kan bedenken hoe dat voelt


Fijn Jolanda dat je dit zo mag ervaren. Toch ook Karel zal het beste met je voor hebben gehad en elk vogeltje zingt nu eenmaal zoals het gebekt is. Toch! Met wat respect, mededogen en een beetje liefde erbij, kan er in mijn beleving heel wat bereikt worden.


Ik begrijp wel wat je bedoeld Carla. Je bent een schat met een schat aan levenservaring. Ik ben wat opvliegend. Het gaat naar mijn mening niet om horen wat je wilt horen. Datgene wat je wilde horen is dan hoe je er zelf over denkt en dat is het belangrijkst. Ik denk wel dat er mensen, hoewel misschien niet moedwillig of bewust, de grond onder je voeten vandaan willen halen om maar te zorgen dat je in hun wereldje blijft passen, want alles wat zich daarbuiten afspeelt is een bedreiging.

X


Ik heb bewondering voor jouw rust.


Ik ben heel blij dat het goed voelt Jolanda! Bedankt voor het delen!


beste karel twee dames hebben mij de ingeving gegeven om met jou een dialoog an te gaan wat vind jij? ik zou het super vinden liefs jolanda


ook jij bedankt trudy


jammer karel dat je niet reageerd. had graag even met je gepraat. je mag zeker commentaar op mij leveren maar geef me dan ook de gelegenheid om daar op in te gaan .liefs jolanda


Het zou kunnen dat hij niet thuis e/o niet in de gelegenheid is.....


Reageer

Alle velden zijn verplicht. Je moet een geldig e-mailadres invullen.
Je e-mailadres is niet zichtbaar op de site.
Om spam te voorkomen wordt een bericht met http:// geblokkeerd.

Naam:
E-mail:
Reactie:
 

Plaats zelf een nieuw bericht.