Gnosis en gnostiek, het boek van Bram Moerland

Geraakt

    door Karin, 07/12/2014 12:16. #45922. 1 reacties, laatste

Beste Bram,
Ik heb je boek gelezen over gnostiek en dat heeft me diep geraakt, omdat het aansluit bij mijn ziel en weten. Ik maak al een lange weg door over geloven in mezelf en in het geheel.
De Pulsar Academy ( Jan de Dreu en Michael Derkse) hebben daar een enorme impuls in gegeven. Ik bleef zoeken hoe ik kan ik geloven zonder de kerk, want dat instituut spreek me niet aan, terwijl daar ook bijzondere mystici toe behoorden.
In jouw boek ontmoet ik veel herkenning en zie ik hoe ik mijn weg hierin verder zou kunnen vervolgen. Ik wil me er dus graag verder in verdiepen. Bij de HGU worden daar cursussen in gegeven, maar die van februari gaat niet door. Kan jij me adviseren hoe ik me er verder in kan verdiepen bij voorkeur in contact met anderen, omdat het een levendige materie is.
Alvast heel veel dank voor je reactie.
Hartelijke groeten,
Karin


Wat fijn, Karin dat mijn boek over gnosis en gnostiek je zo heeft geraakt. Dank dat je me dat laat weten.
Voor het contact met anderen heb ik een voorstel. Als je me laat weten waar je woont kan ik in mijn nieuwsbrief een oproep doen voor deelname aan een gespreksgroep over mijn boek over gnosis en gnostiek, of over het Thomas evangelie. Die zijn er al heel wat in Nederland, verneem ik zo nu en dan, dus dat is best een mogelijkheid.
Als je dat wilt stuur me dan een email met je gegevens en dan stuur ik je voorstel voor een gespreksgroep rond.


Reageer

Alle velden zijn verplicht. Je moet een geldig e-mailadres invullen.
Je e-mailadres is niet zichtbaar op de site.
Om spam te voorkomen wordt een bericht met http:// geblokkeerd.

Naam:
E-mail:
Reactie:
 

Plaats zelf een nieuw bericht.