Bramhartigheden

Boeken

    door Bram, 06/09/2013 14:15. #44937. 18 reacties, laatste

Er is, wat mij betreft goed nieuws. Uitgeverij Synthese is failliet gegaan en dat riep problemen op met de uitgave van mijn boeken. Ondertussen heb ik een nieuwe uitgever bereid gevonden mijn boeken uit te geven, namelijk Ankh-Hermes. Ik heb het contact met de mensen van Ankh-Hermes als verrassend aangenaam ervaren. Wat ik bij andere uitgevers niet aantrof was daar wel: oprechte belangstelling voor de inhoud van mijn boeken. En ook verder verloopt de samenwerking prettig. Ik ben er blij mee.
Mijn boeken waren alledrie uitverkocht en aan herziening toe. In overleg met Ankh-Hermes zullen ook de titels anders worden. Dit worden ze:

De Katharen
De overwinning van de vrijheid

Gnosis en gnostiek
De bevrijding van de liefde

Het evangelie van Thomas
Het weten van een ongelovige

Zodra er meer nieuws is laat ik dat weten.


Ik omarm het goede nieuws van harte Bram en kijk uit naar het volgende nieuws hierover.
Veel succes gewenst met deze nieuwe samenwerking.Fijn voor je Bram, dat een uitgever oprecht belangstelling toont voor je boeken,
deze zijn dat gewoon waard :)


Fijn Bram de oprechte belangstelling die je bij Ankh-Hermes ervaart voor je boeken.

Mooie deze nieuwe sprekende titels.Goed nieuws man!


Zojuist ontving ik van Ank-Hermes de ontwerpen voor de boekomslagen. Hier zijn zie: boekomslagen
Ik vind ze prachtig.


Wat mooi deze boekomslagen!


Wauwie!


Mooi die boekomslagen!


Ziet er zeker goed uit, ik de mijne omruilen. :-)Mooi triootje.


Gefeliciteerd Bram!


Nu die drie boeken bij één uitgever in herdruk gaan verschijnen en de omslagen als serie vormgegeven zijn, wordt het ook duidelijker dat ze samen een trilogie vormen van mijn eigen zoektocht. Eerst was er de verrassende ontdekking dat de katharen er ideeën op nahielden die aansloten bij die van mij, toen de even verbazingwekkende ontdekking dat de katharen verwant waren aan de gnostici uit de begintijd van het christendom, en tenslotte (tot nu toe) de ontdekking van het Thomas-evangelie als de oudste bron over de leer van Jezus. Dat was niet alleen een historische speurtocht, het was ook de ontdekking van een spirituele traditie waar ik me thuis bij voel.
Het meest verrassende was nog wel de overeenkomstige reactie van veel lezers van de eerder verschenen uitgaven: 'dit is thuiskomen.'
En ik ben natuurlijk buitengewoon blij met de waardering van Jacob Slavenburg die schreef dat ik er 'op fenomenale wijze in slaag de oude gnostiek te vertalen naar het heden.'
En wat mij betreft, ik heb er maar mijn levensmissie van gemaakt, om, precies zoals Jacob zegt, die oude traditie weer in ere te herstellen, en toepasbaar te maken voor deze tijd.


Proficiat Bram, blij dat ik ooit (3 à 4 jaar geleden) deze site vond !!! Heeft mij al vele uren gelukzalige gevoelens en leesplezier gegeven, bedankt!!!
stinne


Bram gefeliciteerd, het ziet er heel mooi en op elkaar afgestemd uit. Ik wens je heel veel 'nieuwe' lezers toe die hiermee de weg in en als zichzelf vinden.


Ik ken je boeken niet Bram, maar ze nodigen uit om te lezen. Heel mooie uitgave vind ik persoonlijk.
Wat me vooral aanspreekt zijn de ondertitels van elk boek.
Wanneer komen ze uit?

Marith


Dank, Stinne, dat je laat weten wat deze site voor je betekent.


Tja Bram waar het hart van vol is.....enne dat je het beminde zo vreugdevol in het licht zet is verwarmend.
Gefeliciteerd 


Top Bram,

Groetjes


Reageer

Alle velden zijn verplicht. Je moet een geldig e-mailadres invullen.
Je e-mailadres is niet zichtbaar op de site.
Om spam te voorkomen wordt een bericht met http:// geblokkeerd.

Naam:
E-mail:
Reactie: